2009-09-24
 20:59:13

Vad vill ni bli?

HAHAHH xD

Har ni någon gång tänkt er att vara det motsatta könet för en dag eller två? Hade jag fått chansen hade jag tagit den direkt! Skulle vara helt otroligt och få testa på något man inte har någon aning om hur det är... I mitt andra liv vill jag vara en pojke tror jag bara för att få känna hur det är och vara en karl.. ;) Vad säger ni? Skulle ni vilja vara motsatta könet i "nästa liv" ? Tror det skulle vara en katastrofalt förändring. :D hehehe... Vilka tankar...
2009-09-23
 22:00:25

Visste du att..

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)

En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud?

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?

Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Testat tungbrytning?)

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (Nananana...)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?

En katts urin lyser under svart ljus?

En struts öga är större än dennes hjärna?

Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då??)

2009-09-22
 16:53:41

Vad går det ut på?

Vad går det ut på att ha 10ton smink i ansiktet, upp pushade bröst upp till hakan, stort sönder blekt tuperat hår, smal så revbenen syns och vita läppar? Vad är meningen? Jag bara undrar varför? Varför tror alla tonårs tjejer att man måste se ut så för att bli accepterad? Jag tycker alla duger som man är!
Många som ser ut så, beter sig som idioter... Deras attityd är som att slinta kniven i skinnet.. Alltid lika taskiga och respektlösa. Vad är det med dem? Jag börjar tro att det är en sjukdom. Hahaha!
2009-09-18
 18:11:56

Underlig tanke...

Jag och min kompis Therése satt och snackade idag när jag färgade hennes hår... Så kom vi in på, om vi skulle ha ett handikapp mellan blind, döv och stum vad vi helst hade haft (om man var tvungen och ha ett alltså). Vilket skulle vara jobbigast? Vilket skulle vara lättast och leva med?
Vilket av dessa handikapp skulle jag valt... Jag hade nog varit stum, för jag vill kunna höra och se.. Vad hade du valt? Alla vi som har alla dessa kunskaper och kunna se, höra och prata ska vara riktigt glada! Tänk dem som inte kan prata eller se osv.. Ibland får jag sånna här tankar, konstigt jag vet.. Men jaa...

Senare; käka med Samuel & Therése sen hitta på något kul! =D Hoppas ni får en bra kväll allasammans.
2009-09-15
 20:16:54

Nya 9G

Spex foto! Hittar ni mig? Hehe, inte så svårt. ;)

2009-09-14
 21:04:25

Vet ni?

Vet ni? Imorgon har jag skolfoto, och jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut... Orkar inte bry mig heller.. Öppnade garderoben för att kika efter kläder, men stängde den lika fort! Jag vet att jag bara kommer bli irriterad för jag inte hittar något och ha på mig! Så blir att ta första bästa imorgon bitti istället. (= Nu blir tv en timme, sen Riverside och facebook för att fixa min farm. Sen blir det faktiskt godnatt! =) hihi :*
2009-09-13
 21:10:25

Slitet...

Även jag behövde sova lite grann! =) Tack till alla som gjorde denna helg jätte trevlig! =D Nu ska jag typ sova, behövs ganska mycket om jag ska orka skolan imorgon. (=

2009-09-12
 11:54:21

Här hälsar vi godmorgon till er läsare!

Det är okej och sova vart man vill! =)


2009-09-12
 02:05:35

Sugen på en sockermunk, kanske?

Sockermunk tävling! 3 munkar på snabbast tid.. Thomas tog hem vinsten! =)

2009-09-12
 00:00:32

Local Area Network!

Hur spenderar jag denna helg? Jo, genom att stirra in i dataskärmen och uppdatera bilddagboken för att vara först och se de nyaste bilderna som publiceras. Hehe, kanske låter meningslöst men sällskapet gör det värt att vara här. =D Vad gör man men bärbar dator och ingen strömkabel? Svaret blir Robbfyran!

Bilder kommer senare. Puss & Kram!! =)
2009-09-10
 19:00:16

Lite för tidigt kanske?

Är det bara jag som börjat skriva önskelista inför jul? Ni kanske tycker jag är helt vrickad i huvudet, men jag tycker det är en bra idé! För jämt när min farmor/farfar och mormor och alla frågar vad man önskar sig säger jag jämt "jag vet inte".. Alltid lika bra och vara förberädd. ;) Hahah! Tänkte skriva lite vad jag önskar mig. Vi får gärna skriva era önskelistor om ni har påbörjat med det, det kanske bara jag som är tidig.. Vad vet jag?

* Parfym - Princess
* Presentkort - Gina Tricot
* Kamerastativ
* Tomas Sabo - Armband
* Mobil - Samsung toutch
* Paraply :D
* Smink - Mascara, Dream matte mousse

Det är det jag önskar mig! =) Fast fick dyra julklappar förra året så ska väl inte förvänta mig massa. =) Får spara pengar själv och köpa det jag vill ha sen. =D
2009-09-09
 21:58:14

Bantnings reklamer borde förbjudas!

Dessa olika publiceringade annonser har jag stött på idag.. På de sidor jag besöker dagligen. Jag tycker det är katastrofalt hur det påverkar undomarna med dessa reklamer. Usch får sånna irritationer av det här.

2009-09-07
 21:49:33

Är du en av de som påverkats?

Nu räcker det!
Jag är trött på alla som klagar på sitt utseénde. "Jag är så tjock" "Jag måste gå ner i vikt" blablabla... Ingen måste vara perfekt för att bli accepterad och respekterad! Helt ärligt så tycker jag att ingen är perfekt, INGEN! Alla är lika mycket värda och lika fina på olika sätt. Medias krav är enorma, då dem påpekar att såhär ska vi se ut osv. Men ingen har rätt till att bestämma hur du ska se ut, det är ditt val. Samhället borde sluta tro på allt media säger, hur många gånger har man inte sett reklamerna i tidningarna Såhär går du ner X-antal kilo på en vecka, Med dessa piller rasar kilorna ner. Eller när man öppnar en internetsida för att surfa på internet och reklamen bara rasar över skärmen/kanten av fönstret. Vilka är det som drabbas mest av detta? Jo, det är vi ungdomar. Det är otroligt många ungdomar som lider av anorexia och bulimi! Det finns också människor som dör av anorexia.. Det är ju ganska allvarligt hur media styr oss..
Så jag tycker alla ska vara nöjda med sig själv!!


Detta inlägg vart lite mer kortfattat än det jag skrev först som bara försvann.. :( Hoppas ni förstår tanken med de hela..
2009-09-04
 14:59:40

Today is the first day of the rest of your life!

Varför hastar vi oss igenom dagen för att sedan vänta på att nästa dag ska komma och gå? Varför låter vi våra liv rinna ur händerna på oss? Inte bara jag som tänker "åh va skönt bara två dagar kvar till helgen" osv, vet att alla gör det.. Bortsätt från att helg är vilodagar från jobb och skola.. Det jag menar är varför längtar man framåt så mycket när det vi har bakom oss är historia och det vi aldrig kommer få uppleva igen. Jag tror många springer in i framtiden för fort än vad vi borde, tycker nog att alla ska ta vara på våra dagar vi levt för att ha något att minnas och glädjas av. Ingen kommer kunna gå tillbaka i tiden och uppleva vissa händelser igen(såvida ingen uppfinner en tidsmaskin), vi alla gör misstag och vill spola tillbaka tiden för att reda ut det eller hindra det. Men bara för vi hastar oss igenom dagarna, veckorna osv så gör vi så många onödiga misstag.. Lev i nuet, morgondagen och nästa vecka kommer komma vänta bara! ;)

Today is the first day of the rest of your life...
2009-09-03
 16:19:11

Varför?

Nu börjar designen bli klar och headern kanske inte är den bästa gjorde den på tio minuter i Photoshop.

Tror nog alla har haft tanken om varför man lever, och vad meningen är med livet.. Jag skriver en krönika i skolan om livsåskådning. Tycker det är ganska intressant och tänka på dessa olika frågor, men ändå så blir jag så arg för jag får inge svar på de. Får även dödsångest, vill inte bli gammal, vill inte dö. Vad händer egentligen efter man dör? Blir det bara helt svart som när man sover? Eller kommer man födas på nytt? Ingen har något korrekt svar på dessa livsfrågor, alla tror olika. Vem vet, tänk om man kommer på en ny värld eller planet? I alla fall så tror jag man har något livsmål som man lever för att uppnå. Ganska fascinerande och otroligt att vi lever och hur skulle det vara om vi inte fanns. Om ingenting hade utvecklats och vi kanske levde som på stenåldern? Det är otroligt hur vi utvecklas, tänk om datorn inte hade uppfunnits då skulle inte jag sitta här och skriva i min blogg... Nu kan jag bli irriterad igen att tänka på det här, jag blir förvirrad. Hehhe! Puss
2009-09-02
 16:03:39

Åttlingar

Nadya Suleman, 33 år har 14 barn. I Januari födde hon åttlingar, innan de hade hon 6 barn.
Såg en dokumentär om Nadya igår kväll, tycker det är helt otroligt hur hon klarar av fjorton barn och är ensamstående utan inkomst! Hon får hjälp av barnskötare dagligen. Jag skulle nästan se det som en marddröm och bära på en gigantisk mage i nio månader och sedan ta hand om dessa åtta bebisar plus sex äldre barn. Men för Nadya är det hennes dröm och ha många barn. Många kan tycka illa om Nadya för de tror att hon inte klarar av att ta hand om sina barn själv och att barnen inte får den kärleken som de behöver, men jag tycker tvärt om. Det är hennes val om hur många barn hon vill ha, jag tycker även hon är helt fantastikt stark och det är inte många som skulle klara av att vara som henne! Alla som klagar på henne och hennes liv, borde tänka sig hur det är och vara henne. Allt kanske inte är lätt för henne, men hon gör sitt bästa och det är huvudsaken tycker iallafall jag. =)

2009-09-01
 22:00:49

Välkommen till min nya blogg!

Hej & välkomna!
Elvira här, 14år. Kommer en kort beskrivning senare i ett inlägg om mig.
Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen. Jag har saknat det verkligen, men denna gång blir det inte samma innehåll som i förra bloggen. Denna blogg kommer handla om händelser, fotograferingar, tankar och åsikter. =) Hoppas ni kommer gilla den. =) Kram!
2009-09-01
 21:47:10

Välkommen till min nya blogg!